News for pengene, kun 35 abonnenter på tre måneder til Newsday

I de seneste måneder har der været en stor diskussion om muligheden, avancerede af nogle udgivere (de mest aktive i denne forstand synes at Rupert Murdoch), til at betale for at nyhedskilder .
Dette selv efter dårlige nyheder på forsiden af salget af aviser på tryk og på den økonomiske krise i gang, som har udfordret mange aviser også vigtigt, da New York Times .
Spørgsmålet var også involveret Google, som i Italien har sørget for at åbne en monopol-undersøgelse af efter en rapport fra Fieg (italiensk sammenslutning af Dagblades), som Google News service, Italien. Efter Google til at opfylde behovene hos forlagene har besluttet at give mulighed for udgivere til at begrænse antallet af hits gratis , fra Google-tjenester (som Google News), web-sider af deres aviser.
Ifølge nogle rygter, ville New York Times være villige til, i 2011, for at gøre et gebyr for at få adgang til artikler på sin hjemmeside.

Der var stadig tvivl om den store reaktion på overgangen fra internettet "model alle frie" til "model alle (eller næsten) til at betale." Det er, om og hvor mange læsere, der er vant til at læse gratis artikler om nyhedswebsteder eller i det mindste for at finde gratis internet nyhedssider, så de rent faktisk underskrevet abonnement at læse artikler om avisen hjemmesider.

Newsday, New York Times uddelt i New York området, har gjort det store skridt og stilles til rådighed for et gebyr punkter på sin hjemmeside . Ved at klikke på linket til en artikel, går til en side, hvor der kun er den første del (få linier) af artiklen. For at læse resten af ​​artiklen, er nødvendig for at abonnere.

Desværre for den amerikanske avis i tre måneder, men kun 35 personer har tilmeldt sig. Newsday siger , at det lave antal af abonnenter er forklares ved, at abonnenter på tidsskriftet på tryk har adgang til artikler på hjemmesiden, og også abonnenter et kabel-tv (også ejet af udgiveren af ​​Newsday) har adgang til artikler på hjemmesiden.
Men dette er bestemt ikke et opmuntrende præcedens for andre udgivere.


Del:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Efterlad en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: