"Ændring af PlayStation er ulovligt"

Skift PlayStation for at bruge ikke-originale spil er ulovligt.
Dette blev sagt af en dom, n. 1243, der er udstedt af den fjerde Criminal Division i Højesteret.
Ifølge Højesteret for PlayStation videospil betragtes som "intellektuel ejendomsret", og derfor er beskyttet af copyright. Skift PlayStation at unddrage sig den beskyttelse og til at bruge ikke-originale spil er derfor en ulovlig handling.
Sagen involverede en entreprenør i provinsen Trento sælge mod-chip til PlayStation forandring. Manden var blevet dømt i første instans og frikendt i appelsagen. Defenders mand hævdede, at de solgte chips ikke havde til formål at ændre den beskyttelse af PlayStation, men til "udvide funktionaliteten, helt legitime, af Ps2", og også at videospil er software og PlayStation er en computer.
Til Højesteret i stedet for PlayStation det er en "automatisk databehandling", en "spilkonsol", og videospil er "intellektuel komplekse og multimedier."
Højesteret afviste ansøgningen og pålægge manden til at betale sagsomkostninger og erstatning på 2.500 euro, der skal betales til Sony.


Andel


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: