NASA lyckades "bombar" månen

NASA har meddelat att det är perfekt skött "bombningen" månen. Den amerikanska rymdstyrelsen inlett en raket Centaur, som var ombord på sonden LCROSS (Lunar Crater Observation och Sensing Satellite) spel i juni från Cape Canaveral, till månen, för att vara exakt i kratern Cabeus.
Raketen effekt med månens yta har producerat en krater och skräp genereras som kommer att studeras genom en sond (som har flyttat cirka 4 minuter efter påverkan) för att söka efter spår av vatten.
Figuren nedan är hämtad från den här sidan.Dela


Lämna en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: