De rangschikking van de topmanagers volgens Fortune

Het Amerikaanse tijdschrift Fortune heeft geplaatst op haar website haar jaarlijkse ranglijst , ten opzichte van 2009, de top 50 managers op internationaal niveau.
Op de top van de ranking bevestigt Cynthia Carroll, CEO van Anglo American. Op de tweede plaats was Gail Kelly, managing director en chief executive van Westpac, de grootste bank van Australië. Op de derde plaats is het plein Marjorie Scardino, Pearson's nummer een.
Na Anne Lauvergeon (Areva), Barbara Dalibard (Orange Business Services), Barbara Kux (Siemens), Annika Falkengren (Seb), Guler Sabanci (Sabanci Holding), Maria Ramos (Absa), Marina Berlusconi (Fininvest).
Tiende de enige Italiaanse als Marina Berlusconi.
Als voor de top tien van meest krachtige vrouwelijke managers van Amerika volgens Fortune ranking is: Indra Nooyi (Pepsi Co), Irene Rosenfeld (Kraft Food), Pat Woertz (Archer Daniels Midland), Angela Blaly (WellPoint), Andrea Jung (Avon product), Oprah Winfrey (Harpo), Ellen Kullman (DuPont), Carol Bartz (Yahoo!), Ursula Burns (Xerox), Brenda Barnes (Sara Lee).


Aandeel


Laat een reactie achter

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: