Italian keskuspankki, rikkaus Italian kotitaloudet olivat 9500 miljardia

Mukaan tutkimuksen , jonka Italian keskuspankki bruttovarallisuuden käsissä Italian kotitalouksista oli vuoden 2009 lopussa oli arviolta noin 9500 miljardia euroa (9448000000000 olla tarkka), nettovarallisuus oli arviolta 8,6 triljoonaa euroa, noin 350 000 euroa perhettä kohti. Varallisuus oli vuoden 2009 lopussa on kasvanut 1 0,1% vuoden 2008 lopussa, vaikka kriisin aikana ja edustaa 5,7% maailman varallisuudesta.
Noin puolet tästä vaurauden, 4667 miljardia euroa, sisältää kiinteistöjen (asunnot, maa, jne..), Noin 196 000 euroa perhettä kohti. 37,7% on tätä rikkautta, 3561 miljardia euroa, koostuvat rahoitusvaroista.
Tämän tutkimuksen mukaan 44,7% tämän rikkaus on käsissä 10% kotitalouksista kuitenkin, koska vähemmän kuin vuosikymmen sitten, jolloin 10% rikkaimmista perheiden hallussa 46,5% varallisuuden, kun taas 45% vähemmän varakkaiden perheiden omistaa 10% varallisuudesta.

Vuoden 2008 lopussa Italiassa nettovarallisuus oli sama 7,8 kertaa brutto kotitalouksien käytettävissä olevat tulot Ranskassa oli 7,5, 7,7 ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Japani ja Yhdysvallat 7-4 , 8.

Italian perheet eivät myöskään ole velkaa, verrattuna perheille muihin maihin. Vuoden 2008 lopussa valtion velka Italian kotitalouksista vastasi 78% brutto käytettävissä olevista tuloista, kun taas Saksassa ja Ranskassa tämä osuus oli noin 100% Yhdysvalloissa ja Japanissa on 130%.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF

1 Comment

1
Perjantai 22 huhtikuu 2011 - 10:11

[...] Italian keskuspankin, rikkaus Italian kotitalouksista oli 9500 miljardia euroa [...]Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: