Lähes 70% Italian kotitalouksista omistaa kodin, jossa he asuvat

Tietojen mukaan vapauttaa ISTAT, ja viittaavat vuoteen 2008, 16900000 Italian kotitaloudet (eli 68,5% Italian kotitalouksista) omistaa talon jossa he elävät, 4,7 miljoonassa kotitaloudessa asuvat vuokralla (18,9%) ja 3,1 euroa (12,6%) on asuntojen nautinta tai maksutta. 13,4% kotitalouksista omistaa talon kohteena kiinnitys.
Verrattaessa Italian tilanne muualla Euroopassa on huomattava, että kotitalouksien määrä asuvat vuokralla on selvästi alle Euroopan keskitason. 18,9% Italiassa vastaan ​​keskimäärin 24,3% Euroopan unionin (EU27) ja 28,9% vuonna euroalueen maissa (EU15).
Italian perheet pääosin asuu huoneistossa (54,9%), kun taas 38,1% perheistä elää huvilat, mökit ja omakotitalot tai asunto (oma sisäänkäynti).


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: