Avaruussukkula Astronautti menettää työkalu pussi

Muutama päivä sitten uutisen menetys työkalun pussin astronautin Avaruussukkula ( STS-126 ) aikana avaruuskävelyn noin ISS (International Space Station, ISS)
Kaksi astronauttia vapautettiin Shuttle suorittaa huoltotöitä Solar Alpha Pyörivä yhteinen (Sarj), mekanismi, jonka avulla voit suunnata aurinkopaneelit ISS avaruusasema.
Tämän operaation aikana, toinen astronautit ovat menettäneet laukku, joka karkasi käsistä.
Laukku, kadonnut American astronautti Heidi Stefanyshyn Piper, sitten se alkoi kiertää maapallon. Useat tähtiharrastajat ovat iloisia etsiä kadonneen laukun, jonka arvo on noin 100,000 dollaria lisää.
Yksi heistä, Kevin Fetter Brockville Ontario, pystyi elokuvan pussiin purjehtii. Vuonna videon alla näet kohteen syöttö suurella nopeudellaMenetti laukku on lisäksi paljon materiaalia, osaa raketti tai satelliitin Maan kiertoradalla. Todellinen Space Junk . Nämä esineet voivat kuitenkin olla hyvin vaarallista muita laitteita kiertävät maapalloa satelliitit, kansainvälinen avaruusasema, sukkula ja astronautit itse, kun he ovat kaukana avaruusalus.
Roskat ajettaessa nopeasti ja itse asiassa nämä nopeudet pienetkin esineet voivat aiheuttaa vakavia vaurioita, jos ne ovat ristiriidassa muiden satelliittien tai avaruusasema.

Ole Seurallinen, Jaa!

Ole Seurallinen, Jaa!


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: