Playstation, Sonyn viittaa exit pelin peläten reaktioiden muslimeille

Sony on lykännyt vapauttamaan pelin Pieni suuri Planet suunniteltu 24 lokakuu.
Syy, joka sai Sony tuomioistuimessa on läsnäolo kappaleen soundtrack on peli, joka sisältää joitakin jakeita Koraanista.
Varoitus tuli muslimi on online-foorumi. Sony, joka oli jo luovutettu pelin myymälöissä joutui vetäytymään pelossa, että läsnäolo näiden jakeita Koraanista voidaan pitää loukkaavina muslimit.
Peli tulee takaisin kaupoissa, ilman säkeet syytteeseen marraskuun puolivälissä.
Sonyn päätös vetäytyä peliin ja muuttaa sitä herätti jonkin verran kiistelyä. Jokin aika sitten, itse asiassa samankaltainen tapaus Sony toiminut toisin. Pelissä Resistance: Fall of Man Manchester Cathedral tuhoutui pommit ja Alien Invasion, anglikaaninen kirkko oli pyytänyt Sony poistamaan että osa peliä, mutta Sony kieltäytyi tehdä niin. Tällä kertaa kuitenkin Sony on tarjonnut välitöntä poistamista jakeita Koraanista ja että ei ollut edes protestin islamilainen uskonnollinen viranomaiset.


Osake


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: