Et stigende BNP i euroområdet

I første kvartal af 2010 i euroområdet og EU BNP voksede med 0,2% i forhold til det foregående kvartal, da den afslører en rapport fra Eurostat . Sammenlignet med første kvartal sidste år er BNP i euroområdet voksede med 0,6% i EU, var væksten 0,5%.

I Frankrig, voksede BNP i første kvartal af 2010 på 0,1% i forhold til det foregående kvartal og 1 .2% fra første kvartal af 2009. I Tyskland blev BNP-væksten 0,2% i løbet af det foregående kvartal og 1 0,5% i løbet af første kvartal af 2009. I Storbritannien i første kvartal af 2010 voksede BNP med 0,3% fra det foregående kvartal, men faldt med 0,2% i løbet af første kvartal af 2009.
I Italien i første kvartal i år voksede BNP med 0,5% fra det foregående kvartal og med 0,6% i forhold til første kvartal af 2009.
I USA i første kvartal af 2010 steg BNP med 0,8% i forhold til det foregående kvartal og 2,5% i løbet af første kvartal af 2009. I Japan i første kvartal voksede BNP dell1.2% fra det foregående kvartal og med 4,2% i løbet af første kvartal af 2009.

I første kvartal af 2010 faldt husholdningernes udgifter til konsum med 0,1% i euroområdet og 0,2% i EU, efter optagelse til en stigning på 0,2% i begge zoner i det foregående kvartal.
Investeringerne faldt med 1% i euroområdet og 1 .1 0,2% i EU (efter -1,3% og -1,6% i henholdsvis det foregående kvartal). Eksporten steg med 2,5% i euroområdet og 2,3% i EU (efter +1,7% og +1,9% henholdsvis i det foregående kvartal). Importen steg med 4% i euroområdet og med 3,4% i EU (efter +1,2% og +1,6% henholdsvis i det foregående kvartal).

Inflationen skønnes til maj 2010 i euroområdet været på 1 0,6%, steg med 0,1% sammenlignet med 1 0,5% i april 2010.


Share:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Efterlad en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: