Hubble fotograferet sammenstødet mellem to asteroider

Hubble Space Telescope var i stand til at fotografere, for første gang, kollisionen mellem to asteroider.
Fotoet taget i sidste uge, viste objekt kaldet P/2010 A2 og en lang hale af vragdele. Oprindeligt forvekslet med en komet er derefter ses der ikke udleder gasser som kometer passerer tæt på solen til at fordampe isen de ser de er lavet.
Astronomer har således nået til den konklusion, at halen af ​​vragdele skyldtes virkningen mellem to asteroider, der ville have stødte sammen med en hastighed på 5 km / sek (1500 mil / t) eller endnu højere i en afstand af ca 150 millioner kilometer fra jorden.

Være selskabelig, Del!

Være selskabelig, Del!


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: