Ford, nyttigt for en milliard dollars

Den amerikanske bilproducent tilbage til at skabe overskud.
I sidste kvartal (tredje kvartal 2009) Ford rapporterede overskud for næsten en milliard dollars, 997 millioner for at være præcis. I samme periode sidste år havde et underskud på 161 mio $.
2008 sluttede i stedet med et tab på 14,6 milliarder dollars, mens der i de seneste tre år tabene kom til $ 30 milliarder, og sidste år, hvor der var overskud var 2005. Omsætningen i ' sidste kvartal stadig faldt med 2,5% i forhold til samme periode sidste år og nåede 30900 millioner dollars i forhold til 31.700 millioner dollars i tredje kvartal af 2008.
Ifølge Ford den udnytte sidste kvartal skyldes tre faktorer: stigningen i markedsandelen, reducere omkostningerne, og salg genereret fra programmet "Cash for Clunkers" af scrappage, der blev iværksat af regeringen Brug.
I fremtiden forventer Ford reducerede overskud i 2010 som følge af den økonomiske krise, og i 2011 planer om at opnå "solide overskud."
Ford, i modsætning til de to andre store amerikanske bilproducenter General Motors og Chrylser har ikke modtaget støtte fra den amerikanske regering.


Andel


Efterlad en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: