Wise, de första bilderna

Sprid några dagar sedan de första bilderna som erhållits genom teleskopet Wise ( Wide-field Infrared Survey Explorer ). Wise är en infraröd teleskop lanserade December 14, 2009, vars mål är att bygga en komplett karta över himlen för att förstå ursprunget till stjärnor, galaxer och planetsystem. Den förväntade varaktighet uppdrag är 10 månader.
Bland de bilder som skildrar populär än Andromeda galaxen (den närmaste galaxen till Vintergatan) och kometen Siding Spring.
På NASA Denna sida är tillägnad den vise, en annan sida tillägnad den vise, detta , på platsen vid University of Berkeley.


[Nggallery id = 5]

Var sällskaplig, Share!

Var sällskaplig, Share!


Lämna ett svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: