Fedora 10 vs. Ubuntu 8.10

In een interessant artikel over Phronix worden vergeleken met de twee Linux-distributies, Fedora 10, uitgebracht op 10 dagen geleden, en Ubuntu 8.10, uitgebracht eind oktober.
Ze werden getest zowel de 32-bits en 64-bits versies. De twee verdelingen zijn onderworpen aan een reeks testen via Phoronix Test Suite .

De verkregen resultaten van de verschillende testen door de twee verdelingen waren zeer vergelijkbaar, de resultaten zijn zo dichtbij dat het moeilijk is om een winnaar in elk van de ijkpunten te bepalen.


Aandeel


Laat een reactie

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: