Verot, 7800 EUR vuodessa kutakin Italian

Mukaan tutkimuksen CGIA Mestre paino vero (valmistettu aurinko, verot ja tullit) jokaisen Italian on sama lähes 7800 euroa, jos tarkkoja 7777 euroa. Vaikka Saksassa asukasta kohti saavuttaa 7052 euron ja euromaiden vain Ranskassa verorasitus on suurempi kuin Italiassa ja sama 8053 euroa.
Erot eivät lopu tähän, kun taas Ranskassa veroja 8053 euron vuotuinen sosiaalimenoja asukasta kohti on yhtä suuri kuin 10494 euroa, ja Saksa sosiaalimenoja asukasta kohti saavuttaa € 8972 vuodessa, Italiassa sosiaalimenojen pro asukasta saavuttaa vain 7749 euroa vuodessa. Tai noin 2745 euroa Ranskassa ja alle 1223 euroa vähemmän kuin Saksa.
Myös kun taas Ranskassa tasapaino maksettujen verojen ja sosiaalimenoja on positiivinen ja oli 2441 asukasta kohden, sekä Saksassa oli 1920, Italiassa on negatiivinen (eli palkkiot ovat suurempia kuin mitä on palasi kansalaisten kannalta sosiaalimenojen) ja on yhtä suuri kuin 28 euroa asukasta kohden.


Osuus


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: