I EU 6% af befolkningen er udenlandsk

Ifølge en rapport fra Eurostat til 1. januar 2008 i de 27 EU-lande var 30,8 mio udenlandske statsborgere. Af disse 11,3 mio er borgere i en EU-borger i et andet EU-land, mens de resterende 19,5 mio er indvandrere.
Af de 19.500.000-6.000.000 ikke-EU-borgere fra andre europæiske lande (ikke-EU), 4,7 mio kommer fra afrikanske lande, 3,7 millioner er fra asiatiske lande, og 3,2 mio fra det amerikanske kontinent.
I alt udenlandske statsborgere udgjorde 6,2% af befolkningen i EU.

I 2008 blev det største antal udlændinge registreret i Tyskland, med 7,3 millioner mennesker, efterfulgt af Spanien med 5,3 millioner mennesker, fra Storbritannien, med 4 millioner mennesker, fra Frankrig, med 3,7 millioner mennesker, og ved 'Italien med 3,4 millioner mennesker. Mere end 75% af de udenlandske statsborgere, der er i EU bor i disse stater.

I betragtning af andelen af ​​udenlandske statsborgere henvises til den samlede befolkning i de forskellige stater er placeret i Luxembourg den 43% af befolkningen udgøres af udenlandske statsborgere, efterfulgt af Litauen med 18% af de udenlandske statsborgere, Estland med 17%, Cypern med 16%, Irland 13%, Spanien 12% og Østrig med 10%.
Som for de store lande i EU i Tyskland den 8. .8% af befolkningen er udlændinge, UK 6,6%, Frankrig 5,8% og Italien.


Del


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: