Italienska femte för hushållens förmögenhet

Enligt en studie från Internationella valutafonden, rapporten Finansiell stabilitet Global (finns på denna adress i pdf-format), italienska familjer är på femte plats i världen för finansiella förmögenheten. Den finansiella förmögenhet italienska hushåll, beräknat på pensionsfonder, statsobligationer och aktier under 2010 är lika med 234% av nominell BNP. I första hand USA med en hushållens finansiella förmögenhet är lika med 339% av nominell BNP, följt av Japan med 309%, Storbritannien med 296%, Kanada med 268%, Italien med 234%, med Frankrike 197%, Australien med 190%, 189% med Tyskland, Sydkorea och Kina 186% 178%.


Del


Lämna ett svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: