Energiförbrukning, hann Kina USAKina har blivit den största konsumenten av energi i världen större än USA. Enligt uppgifter från International Energy Agency (IEA), rapporteras av olika medieorganisationer , år 2009 Kina konsumeras 2.252 tusen ton oljeekvivalenter , nästan 4% mer än USA som har ätit 2.170 miljoner ton.

Enligt Zhou Xi'an, chef för generaldirektören för Statens energimyndighet (NEA) kinesiska, men de uppgifter som IEA "är inte särskilt trovärdigt."

"När IEA har kommit till Kina för att publicera sin Energy Outlook för ett par dagar sedan, underskattat det energiförbrukningen och koldioxidutsläppen i Kina", "Vi tror att det beror på en bristande kunskap om Kina, i synnerhet den senaste utvecklingen inom energibesparing och förnybar energi. "


Dela:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Lämna en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: