Rangordningen av de fotbollsklubben av större värde Forbes


Publicerad den årliga rankingen av tidningen Forbes om fotbollsklubbar som är värda mer. Rangordningen redovisas för några dagar sedan hänvisar till perioden juni 2008 till juni 2009. Listan återigen ser Manchester United på första plats med ett uppskattat värde av 1.835.000 dollar. Den andra och tredje plats bekräftas Real Madrid, med ett uppskattat värde på 1.353 tusen dollar, och Arsenal, med ett uppskattat värde på 1.181.000 dollar.
Fjärde i Barcelona, som 2009 vann Champions League, som har gått Bayern Monaco med avseende på gemensamma klassificeringen under 2009 . Den katalanska klubben har uppskattningsvis en miljard dollar. Efter Bayern Monaco, med ett beräknat 990 miljoner dollar, och Liverpool, som också segel i trubbel från synvinkel, med uppskattningsvis 822 miljoner dollar.
På sjunde plats av de första italienska bolag, AC Milan, med ett uppskattat värde på 800 miljoner dollar. Efter Juventus, med ett uppskattat värde av 656 miljoner dollar.
Inter, som vann den sista italienska mästerskapet, det är bara på tionde plats efter Chelsea, med ett uppskattat värde av $ 413.000.000. Bland de tjugo sista av det italienska samhället och romerna, med en uppskattad 308 miljoner dollar.

Jämfört med rangordningen som upprättades förra året översteg Barcelona Bayern Monaco fjärde, Milan har förlorat en position och dess uppskattade värde har minskat med $ 190 miljoner, har Juventus vunnit en position, har Inter vunnit fyra positioner, har romerna förlorat två positioner.

Dela:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Lämna en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: