Sarah Palin och anteckningar på sidan

Sarah Palin har snubblat in i en ny tabbe. Tala på en konvention av den så kallade "Tea Party Movement" i Nashville, den förre guvernören i Alaska (nominerad som vicepresident till president i USA, 2008), var "fångad" av kamerorna när han läste noter han skrivit på palm av handen.
Som student som litar på hans lite förberedelser, hade Palin skrivit på handflatan huvudämnena som skulle behöva prata, "energi", "budgetnedskärningar", "skatt", och slutligen "lyfta amerikanska andar."
Men de många kamerorna närvarande har lätt avslöjade närvaron av skriften på sidan. Bland annat under intervjun, såg Palin i handflatan så flagrant, och har bibehållit en stadig hand i några sekunder, skulle att någon har märkt dock att han läste något skrivet på handflatan. Är inte tillräckligt, har Palin inte ens höll min hand "märkt" fast eller gömde handflatan, utan har flyttat flera gånger genom att öppna handflatan låta kamerorna att fånga orden som hade markerats.
Ironiskt nog var Palin kritiserade också i sitt tal president Obama att läsa hans arbete eftersom han behövde närvaron av en "puckelrygg" (en person från bakom kameran visar ett tecken på vilken skrivs ett tal, fraser , osv. att personen framför kameran lag).Var sällskaplig, Share!

Var sällskaplig, Share!


Lämna ett svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: