NASA Shuttle salu

I slutet av 2008 NASA meddelade försäljningen av olika material (passar för astronauterna, de rymdfärjan motordelar osv.) inklusive tre rymdfärjan till ett pris av $ 42 miljoner euro. Tillkännagivandet av försäljningen var att utbildningsinstitutioner, museer vetenskap och andra organisationer.
Nu NASA har beslutat att tillämpa en maxi-rabatt föra priset på Shuttle från 42 miljoner till 28,8 miljoner dollar (cirka 20 miljoner euro), som fortfarande måste läggas till priset, cirka 2 miljoner dollar. Maxi-off, dock bara kommer att gälla för de kommande sex månaderna, varefter priset kommer att återvända till den första, $ 42 miljoner euro.
Dessutom verkar NASA inriktad på faktiskt saluförs endast en av rymdfärjan Discovery. Den andra två, Endeavour och Atlantis, kommer att förbli för nu egendom NASA.


Dela:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Lämna en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: