Den längsta ringformig förmörkelse av millennietInträffade i Asien i dag är den längsta solar ringformiga solförmörkelsen av årtusendet. Varaktigheten av den förmörkelse, som högst, var ca 11 minuter och 7 sekunder. För nästa längsta ringformiga solförmörkelsen att vänta till den 23 december 3043. Den centrala ögonblick av förmörkelse inträffade vid 13:39 (numera New Delhi), den 9:09 i Italien.Aktie:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Lämna en kommentar

: Alien:: Angel:: Angry:: Blink:: Blush:: Glada:: Cool:: CWY:: Devil:: Dizzy:: Ermm:: Face:: Getlost:: Biggrin:: Happy:: Hjärta:: Kissing:: Lol:: Ninja:: Pinch:: Pouty:: Sad:: Chockad:: Sjuk:: Sideways:: Silly:: Sleeping:: Smile:: Tongue:: Osäker:: W00t:: Wassat:: Whistle:: Wink:: Wub: