En italiensk i två när de surfar på Internet

Nästan en av två italienska när de surfar på internet, är resultatet av undersökningen Nielsen "Separerad hemma: italienarna mellan kultur och teknik" förberedd för permanent observatorium för digitalt innehåll.
Antalet italienare som är anslutna till nätverket är kraftigt förhöjd under de senaste två åren, från 23.000.000 till 28.000.000, men 45% av italienarna med mer än 14 år fortfarande inte använder internet. Dessutom, 27% av italienarna åtkomst till Internet gör det på ett ytligt sätt.

Enligt en comScore rapport för några månader sedan italienare som seglade på internet minst en gång i april 2009 var 21 miljoner 230 tusen.

Var sällskaplig, Share!

Var sällskaplig, Share!


Lämna ett svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: