Padre Pio, nästan 8 miljoner troende i bön på helgonets reliker

Från den dagen började han exponeringen av resterna, den 24 april 2008 gick nästan 8 miljoner trogen klostret Santa Maria delle Grazie i San Giovanni Rotondo att be om glasmonter där det finns rester av St Pius . Fallet hålls i kryptan i klostret Santa Maria delle Grazie.
Enligt en rapport i La Gazzetta del Mezzogiorno, var antalet besökare 7 miljoner 900 tusen. Resterna av helgonet kommer att exponeras för vördnad av de troende förrän i september 24. Efter detta datum kommer Crystal Case täckas och kroppen av St Pio inte längre syns, då kroppen kommer att flyttas till den nya kyrkan tillägnad Sankt Pio i San Giovanni Rotondo.

Var sällskaplig, Share!

Var sällskaplig, Share!

1 kommentar

1
Onsdag 7 april, 2010 - 11:49

[...] Padre Pio, nästan 8 miljoner troende i bön på helgonets reliker från den dag han började exponeringen av resterna, den 24 april 2008 gick nästan 8 miljoner trogen klostret Santa Maria delle Grazie i San Giovanni Rotondo att be vid glasmonter som rymmer resterna av St Pio. Fallet hålls inom blogg: Olika Notes | läs artikeln [...]Lämna ett svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: