En Obama kontroll av webben

Den amerikanska senaten presenterades med ett lagförslag som är alarmerande world wide web. I propositionen anges att i händelse av nationell kris president av Förenta staterna ges befogenhet att styra internet kopplar bort datorn från det privata nätverket.
Det lagförslag som utarbetats av Jay Rockefeller, Demokratiska senator från West Virginia, säger att efter Talmannen förklarade ett "nationellt nödläge på framsidan av cybersäkerhet", har rätt att "ta tillfällig kontroll" av datorer "icke-statliga" .
Också för införandet av certifiering för "proffs på cybersäkerhet," de kommer att hantera datasystem inom den privata sektorn.

Var sällskaplig, Share!

Var sällskaplig, Share!


Lämna ett svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: