NASA, hittade filmer i HD att landa på månenFör nästan fyrtio år sedan landa på månen (juli 20, har 1969) NASA hittade den ursprungliga band med material dokumentera händelsen. Banden försvann nästan omedelbart och har sedan kunnat se denna händelse med endast låg kvalitet bilder, som de syns i videon nedan
Bland de andra filmen av så dålig kvalitet att de hade gett upphov till konspiration hypotes. Enligt dessa teorier fanns aldrig en månlandning och de bilder som visas upp för världen skulle förvandlas till en film set.
Vid tidpunkten videosignalen från månen skickades till Parkes Observatory i Australien där, tillsammans med andra viktiga uppgifter som spelades in på magnetband. Därefter filmerna har anpassats och komprimeras sändas på TV
Banden som spelades in i högkvalitativa bilder från månen är sedan förlorade nästan omedelbart. Nyligen, medan forskarna har letat efter andra uppgifter band hittades i Perth, Australien. NASA hade bekräftat till Daily Express att dessa band innehåller videodata för Apollo 11 landar.
Man tror att dessa HD-bilder kan göras offentligt för första gången på några dagar när den faller fyrtioårsdagen av landningen på månen.

Aktie:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • Turn this article into a PDF!
Liknande Post:

Lov en Svara

: Alien:: Angel:: Angry:: Blink:: Blush:: Cheerful:: Cool:: CWY:: Devil:: Yr:: Ermm:: Face:: Getlost:: Biggrin:: Happy:: Heart:: Kissing:: Lol:: Ninja:: Pinch:: Pouty:: Sad:: Chockade:: Sick:: Sidled:: Silly:: Sleeping:: Smile:: Tongue:: Unsure:: W00t:: Wassat:: Whistle:: Wink:: Cry: