Sålt 1 miljon iPhone 3GS

I ett pressmeddelande tillkännagav Apple att man har sålt över 1 miljon iPhone 3GS efter tre dagars lanseringen. Dessutom har sex miljoner kunder hämtat den nya iPhone 3.0 programvara i de första fem dagarna efter frigivningen.

"Kunder röstar och iPhone är att vinna, säger Steve Jobs, Apples CEO. "Med mer än 50.000 ansökningar finns nell'App Store är iPhone mer populär än någonsin."

3GS iPhone innehåller nya iPhone OS 3.0, den mest avancerade mobila operativsystem i världen med över 100 nya funktioner. För iPhone kunder 3GS har mer än 50.000 ansökningar nell'App Store, där Apple kräver världens största ansökan Store, Apple Store från vilka kunder som har laddat ner mer än en miljard applikationer.Aktie:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • Turn this article into a PDF!
Liknande Post:

Lov en Svara

: Alien:: Angel:: Angry:: Blink:: Blush:: Cheerful:: Cool:: CWY:: Devil:: Yr:: Ermm:: Face:: Getlost:: Biggrin:: Happy:: Heart:: Kissing:: Lol:: Ninja:: Pinch:: Pouty:: Sad:: Chockade:: Sick:: Sidled:: Silly:: Sleeping:: Smile:: Tongue:: Unsure:: W00t:: Wassat:: Whistle:: Wink:: Cry: