Släpp Serial ATA 3.0 specifikationerna

Den seriella ATA Internation Organization ( SATA-IO ) har släppt förra veckan, Serial ATA specifikation 3,0.
Den nya specifikationen är bakåtkompatibel med tidigare versioner av SATA-specifikationen. Med den nya specifikationen kommer att fördubbla bandbredden, når bandbredden en topp vid 6 GB / sek (toppen bandbredd SATA 2 var 3 GB / sek). Andra nya funktioner inkluderar: En ny NCQ (Native Command Queuing) för att möjliggöra dataöverföring för isokron ljud-och videoprogram som kräver hög bandbredd, hjälper NCQ förvaltning funktionen optimera performaces, bättre hantering av energibehov, de "anpassning till de normer INCITS ATA9-ACS.


Dela:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Lämna en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: