I Italien 21 miljoner Internet-användare

De italienare som har seglat minst en gång på Internet var i april 2009 till 21 million 230 tusen. Detta framgår av en rapport från comScore.
Från denna rapport är det noteras att Italien ligger på femte plats i Europa för antalet unika användare av Internet. För det första är Tyskland med 40 miljoner unika användare, följt på andra plats av Storbritannien med 36 miljoner 820 tusen på tredje plats och Frankrike med 36 miljoner 348 tusen, och det fjärde i Ryssland med 31 miljoner 303 tusen. Italien innan det Spanien som har 18 miljoner 636 tusen unika användare.
Den genomsnittliga timmar som varje besökare tillbringat på Internet i april tyvärr Italien ligger i rangordningen. Den italienska Internet-användaren tillbringade i genomsnitt 19 timmar mot 32 timmar av turkarna, 29 timmar av invånarna i Förenade kungariket, 28 timmar av fransmännen, 26 timmar av finländare, 25-timmars svenska, holländska och spanska, och 22 timmar av tyskarna.
Även i genomsnitt sida har italienarna är tillbaka. Italienska Internet-användare har besökt i genomsnitt under den månad April 1790 sidor. Turkarna har besökt ett genomsnitt på 3.044 sidor, på franska 2971, finländarna 2777, svenskar och holländare 2712, Tyskland 2601, användare i Storbritannien under 2482, spanska 2398.


Aktie:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • Turn this article into a PDF!
Liknande Post:

En Svaren till "I Italien 21 miljoner Internet-användare"

  Ett italienskt på två navigera inte på internet

  [...] En comScore rapport för några månader sedan italienarna som har seglat minst en gång på Internet skulle [...]

Lov en Svara

: Alien:: Angel:: Angry:: Blink:: Blush:: Cheerful:: Cool:: CWY:: Devil:: Yr:: Ermm:: Face:: Getlost:: Biggrin:: Happy:: Heart:: Kissing:: Lol:: Ninja:: Pinch:: Pouty:: Sad:: Chockade:: Sick:: Sidled:: Silly:: Sleeping:: Smile:: Tongue:: Unsure:: W00t:: Wassat:: Whistle:: Wink:: Cry: