Shuttle Astronaut förlorar verktygsväska

För några dagar sedan nyheten om förlusten av verktygsväska med en astronaut på rymdfärjan ( STS-126 ) under en rymdpromenad runt ISS (International Space Station, ISS)
Två astronauter släpptes från Shuttle att utföra underhållsarbete på Solar Alpha Rotary Joint (Sarj), den mekanism som gör att du kan orientera solpaneler till ISS rymdstation.
Under denna operation, en av de två astronauterna förlorade sin väska som spårat ur.
Väskan, förlorade med astronauten American Heidi Stefanyshyn Piper, har sedan börjat kretsa kring jorden. Flera amatörastronomer gladde oss att hitta den försvunna väskan, vars värde till en annan är ungefär $ 100.000.
En av dem, Kevin Fetter av Brockville i Ontario, kunde filma påsen flygande. I videon nedan kan du se objektet pass med hög hastighetDen förlorade väskan är utöver många andra material, delar av satellit eller raket, som kretsar runt jorden. En riktig utrymme skräp . Dessa objekt kan dock vara mycket farligt för annan utrustning som kretsar kring jorden som satelliter, rymdstationen ISS, skytteln och astronauterna själva när de är borta från rymdfarkosten.
Skräp faktiskt färdas i hög hastighet och de hastigheterna även små föremål kan orsaka allvarliga skador om de kolliderar med andra satelliter eller rymdstationen.


Del


Lämna en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: