Sony sålt 17 miljoner PlayStation 3Sedan debuten 2006 har sålt nästan 17 miljoner (16.840.000) PlayStation 3, meddelar Sony den.
Under andra kvartalet av räkenskapsåret 2008, som avslutades 30 september, har sålt 2.430.000 PlayStation 3, som läggs till 14.410.000 säljs före 30 juni 2008 vilket innebär totalt nästan 17 miljoner.
Detta resultat grundar sig dock på PS3 bakom Nintendo Wii har sålt 29.600.000 enheter av den 30 juli och bakom Xbox 360 fram till mars i år hade sålt 19 miljoner styck. Sony räknar med att sälja 10 miljoner PS3 under detta räkenskapsår räkenskapsår som slutar den 31 mars 2009. För att uppnå detta mål då Sony skulle sälja 6 miljoner PS3 under de kommande två kvartalen.
Trots dessa resultat var dock Sonys rörelseintäkter ner 90% under samma period förra året.


Dela:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Lämna en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: