Nehalem kommande november?

Du bör inte missa ankomsten på marknaden av den nya familjen av Intel-processorer, med kodnamnet Nehalem, vars utgång var väntat i slutet av 2008.
Intels vd Paul Otellini bekräftat att Intel redan har börjat skeppa processorer till sina kunder. Enligt vissa källor som samlats in av TG Daily lanseringen av den nya cpu, vars officiella namn är "Core i7", kommer att äga rum den 17 november.
Det förväntas frisläppandet av tre processorer, 2,66 GHz (Core i7-920), 2,93 GHz (Core i7-940) och 3,2 GHz (Core i7-965XE).
Bland de viktigaste förändringarna som införs genom den nya Nehalem arkitekturen närvaron av en pipeline dynamik, möjligheten (men bara för processorerna som kommer att släppas under 2009) att grafikkrets är integrerad direkt i processorn, även varje fysisk kärna kommer att ses som två logiska kärnor.

denna sida hittar du en presentation som utarbetats av Intels nya Nehalem-arkitekturen. denna sida har en intressant analys av arkitekturen Nehalem och eventuella framtida Intel arkitekturer.

Var sällskaplig, Share!

Var sällskaplig, Share!


Lämna ett svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: