Dödar avataren av sin man och grips

De hade träffats i ett spel på internet, Maple Story, där spelarna kan skapa en karaktär och genom denna karaktär kan initiera relationer med andra karaktärer skapade av andra spelare.
Deras karaktärer gifte sig i samband med spelet trots att de aldrig hade sett dem i ansiktet och hon bebor honom i Tokyo till Sapporo.
Allt gick bra tills han tröttnade och bestämde sig för att skilja sig från henne karaktär. Hon ville inte ta det bra och beslutade att ta hämnd, att veta namn och lösenord som han har tagit bort hans karaktär från spelet.
Efter rapport honom polisen började utredningarna behandlar fallet som ett it-brottslighet (prognostiserad i Japan ett maximistraff på fem års fängelse). Polisen tog inte lång tid att ta reda på vem hade annullerats karaktären och hennes tagit handbojorna.
Detta är det första fallet i världen där ett brott begås i ett rollspel får konsekvenser i den verkliga världen.


Del


Lämna en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: