Playstation, returnerar Sony avslutar spelet för rädsla reaktioner muslimer

Sony har skjutit upp lanseringen av spelet Little Big Planet planerad till 24 oktober.
Anledningen som ledde till uppskjutningar Sony är närvaron av en låt från soundtracket av spelet som innehåller vissa verser i Koranen.
Varningen kom som en muslim på ett online-forum. Sony, som redan hade överlämnat spelet till butikerna tvungna att dra sig tillbaka av rädsla för att förekomsten av dessa verser i Koranen kan anses stötande av muslimer.
Spelet ska vara tillbaka i butikerna, utan de åtalade verserna, i mitten av november.
Sonys beslut att dra tillbaka spelet och ändra det har blåst en del kontroverser. För en tid sedan, i själva verket i ett liknande fall Sony uppförde sig annorlunda. I spelet Resistance: Fall of Man till Manchester Cathedral förstördes av bomber från en utomjordisk invasion, hade den anglikanska kyrkan bett Sony att ta bort den del av spelet, men Sony vägrade att göra det. Vid detta tillfälle, men Sony har gett ett omedelbart borttagande av de verser i Koranen och att det fanns även en protest från islamska religiösa myndigheter.

Var sällskaplig, Share!

Var sällskaplig, Share!


Lämna ett svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: