Oprichting van de kunstmatig leven

Voor de eerste keer dat het werd gecreëerd in het laboratorium een ​​cel met een kunstmatig DNA in staat is zich voort te planten. De resultaten van het experiment, uitgevoerd door de Amerikaanse wetenschapper Craig Venter, werden gepubliceerd in het Amerikaanse wetenschappelijke tijdschrift Science . Venter heeft gebruik gemaakt van een bacterie bestaat uit een enkele cel, Mycoplasma mycoides , die aanwezig was in de DNA kunstmatig gebouwd door Venter. De 'nieuwe' bacterie kreeg de naam " Mycoplasma laboratorium ".
Volgens Venter is dit een eerste stap in het bouwen organisaties met een DNA specifiek zijn voor bepaalde taken. Bijvoorbeeld, een organisme dat kooldioxide, of een instantie die in staat om de olie die kunnen helpen om het milieu schade te beperken in gevallen als het incident bij de BP-platform voor de kust van Louisiana te eten kunnen vangen.


Delen:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Laat een bericht achter

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: