Bijna 70% van de Italiaanse gezinnen een eigen huis waarin zij leven

Volgens gegevens vrijgegeven door ISTAT, en verwijzend naar 2008, 16,9 miljoen Italiaanse families (die 68,5% van de Italiaanse families) zijn de eigenaars van het huis waarin zij leven, 4,7 miljoen huishoudens wonen in te huren (18,9%), en 3,1 miljoen (12,6%) hebben een economisch belang in de woning of kosteloos. 13,4% van de gezinnen worden belast door het bezit van een hypotheek.
Door het vergelijken van de Italiaanse situatie met de rest van Europa wordt opgemerkt dat het aantal huishoudens in huur is ver onder het Europese gemiddelde. 18,9% in Italië tegen gemiddeld 24,3% in de Europese Unie (EU27) en 28,9% in de landen van het eurogebied (EU15).
Italiaanse gezinnen wonen voornamelijk in het appartement (54,9%), terwijl 38,1% van de gezinnen wonen in villa's, bungalows of eengezinswoningen of appartement (met aparte ingangen).


Delen:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Laat een bericht achter

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: