NASA: "Er is geen water op de Maan"

Er is water op de maan en in kwantiteit. NASA heeft tot deze conclusie te komen aan het einde van het experiment van "bombarderen" de maan maakte ongeveer een maand geleden.
De Centaur raket raakte het maanoppervlak, in de krater Cabeus waar ze niet het zonlicht, het creëren van een krater en het genereren van afval (die een hoogte bereikt tussen 60 en 80 meter ) die werden geanalyseerd op van het water. Volgens de analyse zou zijn geopenbaard aanwezigheid in het puin, een aanzienlijke hoeveelheid water gelijk aan ongeveer 100 kg.
De aanwezigheid van water op de Maan, hoewel in veel kleinere hoeveelheden, al aangewezen door de Indiase sonde Chandrayaan-1.

Wees Gezellig, Share!

Wees Gezellig, Share!


Laat een reactie achter

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: