Pater Pio, bijna 8 miljoen aanbidders op relikwieën van de heilige

Vanaf de dag dat we de blootstelling van kale, april 24 van 2008 begon, bijna 8 miljoen van de gelovigen naar het klooster van Santa Maria delle Grazie in San Giovanni Rotondo om te bidden in de vitrine waarin er de overblijfselen van St. Pius . De zaak wordt bewaard in de crypte van het klooster van Santa Maria delle Grazie.
Volgens een rapport in La Gazzetta del Mezzogiorno, het aantal bezoekers 7 miljoen 900 duizend. De heilige relikwieën worden tentoongesteld voor de verering door de gelovigen tot en met 24 september. Na deze datum de glazen kast zullen worden gedekt en het lichaam van Pater Pio niet meer zichtbaar is, dan zal het lichaam worden verplaatst naar de nieuwe kerk gewijd aan de Heilige Pio in San Giovanni Rotondo.

Wees Gezellig, Share!

Wees Gezellig, Share!

1 Reactie

1
Woensdag de 7 april 2010 - 11:49

[...] Pater Pio, bijna 8 miljoen aanbidders op relikwieën van de heilige Vanaf de dag dat de blootstelling van kale, 24 april 2008 begon, bijna 8 miljoen van de gelovigen naar het klooster van Santa Maria delle Grazie in San Giovanni Rotondo om te bidden in de glazen kast waarin de overblijfselen van St. Pio huizen. De zaak blijft in het blog: Notes Diverse | lees het artikel [...]



Laat een reactie achter

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: