NASA vond high-definition films van de maanlanding

Op bijna veertig jaar geleden dat de maanlanding (20 juli 1969) NASA heeft gevonden de originele tapes met films die het evenement gedocumenteerd. De magnetische tapes waren bijna onmiddellijk verloren en sindsdien hebben we die gebeurtenis hebben gezien alleen bij lage kwaliteit beelden, zoals die te zien in de volgende video
Onder de andere video's, zodat lage kwaliteit aanleiding had gegeven aan samenzwering hypothese. Volgens deze theorieën zou er nooit een landing op de maan zijn geweest en de beelden die werden getoond aan de wereld zou worden omgezet in een filmset.
Op het moment dat het videosignaal afkomstig van de Maan werd naar het Parkes Observatory in Australië, samen met andere belangrijke gegevens is opgenomen op een magneetband. Vervolgens werden de films aangepast worden gecomprimeerd en verzonden op TV
De tapes die werden opgenomen beelden in hoge kwaliteit van de Maan zijn dan verloor bijna onmiddellijk. Onlangs, terwijl wetenschappers op zoek waren naar andere data tapes werden gevonden in Perth, Australië. NASA heeft bevestigd aan de Daily Express dat deze banden de videogegevens van de landing van de Apollo 11 missie bevatten ook.
Er wordt gedacht dat deze hoge-resolutie beelden openbaar kan worden gemaakt voor de eerste keer in een paar dagen, toen hij valt op de veertigste verjaardag van de landing op de maan.


Aandeel


Laat een reactie achter

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: