Duitsland, het BBP daalde in het eerste kwartaal

Duitse BBP daalde met 3,8% in het eerste kwartaal ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, werd aangekondigd door het Statistisches Bundesamt.
Het is de grootste daling sinds 1970. Op jaarbasis is de daling nog meer uitgesproken en is 6,9%. Een afgewogen, de instorting van de uitvoer (Duitsland is het eerste land in de wereld van de waarde van de export ), die daalde met 9,7%. Ook afnemende bedrijfsinvesteringen - 7,9%.
Dingen zijn niet beter in Rusland, de minister van Economische Ontwikkeling Andrey Klepatch aangekondigd dat de Russische BBP daalde met 9,8% in het eerste kwartaal van 2009, een daling van 10,5% in de maand april. De Russische regering heeft ook herzien, naar boven de geraamde begrotingstekort voor 2009, het nemen van het van 7,4% naar 9%.


Delen:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Laat een reactie achter

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: