USA, sloot twee andere banken, in totaal 36 tot dusver dit jaar

In het weekend twee andere banken in de VS waren gesloten.
De Strategic Capital Bank en burgers de Nationale Bank, in Illinois, werden gesloten voor de insolventie van de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), het Garantiefonds huidige accounts.
Met deze twee het aantal banken gesloten tot nu toe dit jaar in de VS krijgt 36, tegen 25 in 2008 was mislukt, zoals Lehman Brothers, en de enige drie banken gefaald in 2007.
Het Garantiefonds (FDIC) zullen de deposito's van de spaarders te garanderen, zal dit voor een bedrag van $ 173.000.000 voor deposito's van Strategic Capital Bank, en een bedrag van $ 106.000.000 voor deposito's van de burgers Nationale Bank te betrekken.
De FDIC, die wordt gefinancierd door vergoedingen door banken betaalde, verzekert individuele stortingen tot $ 250.000. Het Garantiefonds (FDIC) verwacht te verliezen 70000000000 $ in de komende vijf jaar om bankfaillissementen te dekken. Deze week President Obama is toegenomen het bedrag dat de FDIC kunnen lenen van de US Treasury nemen het vanaf $ 30000000000 $ 100 miljard dollar.


Aandeel


Laat een reactie

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: