Italian viidennen kotitalouksien varallisuus

Tutkimuksen mukaan Kansainvälisen valuuttarahaston, Global Financial Stability Report (saatavilla tässä osoitteessa pdf-muodossa), Italian kotitalouksien sijoittui viidenneksi maailman taloudellista vaurautta. Varallisuuden Italian kotitalouksista laskettuna eläkerahastoja, valtionlainat ja pääoma vuonna 2010 vastaa 234% nimellisestä bruttokansantuotteesta. Ensinnäkin Yhdysvaltojen kotitalouksien varallisuuden vastaa 339% nimellisestä bruttokansantuotteesta, seurasi Japani 309%, Isossa-Britanniassa 296%, Kanadassa 268%, Italia 234%, Ranskassa 197%, Australia 190%, Saksassa 189%, Etelä-Korea ja Kiina 186% 178%.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: