95% yrityksistä on vähemmän kuin 10 työntekijää

Italia on maa pienten (ja keskisuurille) yrityksille . Vahvistus tutkimuksen ISTAT vuonna 2009, että 95% kaikista Italian yrityksistä on alle 10 työntekijää (mikroyritykset) ja työllistää 47% kaikista työpaikoista, ja 65,2%, noin 3 miljoonaa yritystä, ei Ei työntekijä. Yritykset toimivat teollisuudessa ja
palvelut ovat vajaat 4,5 miljoonaa ja työskentelee yhteensä noin 17,5 miljoonaa ihmistä.
ISTAT on löytänyt vahvan pitoisuus työntekijöiden valmistus (23%), tukku-ja vähittäiskaupassa (20%) ja rakentamisessa (11%).

Kaksi kolmasosaa yrityksistä on yksilöllinen ja liittyy 25% työssä, muut yritykset (18% tapauksista) oikeudelliselta muodoltaan kumppanuuden, osakeyhtiöiden (17% yrityksistä) ja osuuskunnat (1, 1%).

Vuosina 2008 ja 2009, talouskriisi, määrä laski 1% ja 2% yrityksistä miehitystä. Teollisuus vähentää kaikilla tuotannon (-4,5% ja -5,4% yritysten työvoimasta). Vain lisää palvelujen alalla yritykset, jotka tarjoavat sähkö-, kaasu-, lämpö-ja ilmastointi (+19.6% ja +1% ja yritysten työvoimasta) ja yritysten sekä vesi-, viemäröinti, jätteiden käsittely jätehuolto ja (+3.6% sekä yritysten ja työllisyys).
Talouskriisi on vaikuttanut kaikkialla Italiassa. Erityisesti Etelä-ja Koillis-osuus yli 60% kansallisesta laskun osalta liiketoiminnan (-1,9% ja -1,1% vastaavasti), ja lähes kaksi kolmasosaa vähentää työvoiman keskittyy North (- 2,6% ja Koillis-ja -2,1% vuonna luoteisosassa).


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: