Löysivät "puuttuvan massan" of the Universe

Opiskelija lentokoneteollisuudesta joka työskenteli harjoittelijana kanssa stipendin Monash yliopistossa Melbournessa, Amelia Fraser-McKelvie, 22-vuotias, oli löytänyt "puuttuu massaa" Universe.
Kuten sen esittelijä, Kevin Pimbblet, School of Physics

"Ajattelimme, mistä teoreettisesta näkökulmasta, että maailmankaikkeus on noin kaksinkertainen massa, verrattuna siihen, mitä havaittiin. Uskottiin, että suurin osa tästä Puuttuva massa tulisi sijoittaa suuria kosmisten rakenteiden välillä ryhmien galakseja, kutsutaan filamenteista. Astrofyysikkoja uskoi, että massa oli alhainen tiheys, mutta korkea lämpötila, noin miljoona astetta. Teoriassa siis on havaittavissa X-ray aallonpituuksilla Löytö Fraser-McKelvie on osoittanut, että hypoteesi on oikea "

Professori Pimbblet korosti Etsi "Puuttuva massa" on tehnyt useita tutkijoita jo vuosikymmeniä, kun Fraser-McKelvie vain 90 päivää on löytänyt filamenttien tutkimalla kerättyjä tietoja aiemmin muiden kollegoiden.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: