USA, 4 muut pankit eivät. On 142 vuonna 2010FDIC ( Federal Deposit Insurance Corporation , Federal Deposit Insurance Fund) on määrännyt sulkemaan neljä muuta pankkia Yhdysvalloissa.
K pankin kanssa 538,3 miljoonaa dollaria varoja, Pierce Commercial Bank ja 221,1 miljoonaa dollaria varoja, Länsi Commercial Bank, jossa 98,6 miljoonaa dollaria varoja, ja First Vietnam-Amerikan , jossa 48.000.000 dollaria varoja.
Näiden neljän pankin nousee 143 pankkien lukumäärä päättyi vuonna 2010. Mikä ylittää määrän 140 pankkia päättyi vuonna 2009. Vuonna 2008 25 epäonnistui pankit olivat vain kolme pankkien konkurssien 2007.
Epäonnistuminen K Pankki maksaa talletussuojarahastolle ja 198,4 miljoonaa dollaria, länsimaiden epäonnistuminen Commercial Bankin odotetaan maksavan 25,2 miljoonaa dollaria, epäonnistuminen Pierce Commercial Bank of 21.300.000 dollaria, ja ettei ensimmäisen Vietnam-Amerikan odotetaan maksavan 9,6 miljoonaa dollaria FDIC.
Kuitenkin epäonnistui pankit 2010 ovat keskimäärin pienempiä kuin epäonnistui vuonna 2009, ja tämä on johtanut pienempi tappio kuin edellisenä vuonna, sillä FDIC. Tappio FDIC on noussut noin 21 miljardia dollaria tähän mennessä vuonna 2010, verrattuna 36 miljardia dollaria tappion vuonna 2009.
FDIC arvioi, että kustannukset syntyä epäonnistuminen pankkien on noin 52 miljardia dollaria vuodesta 2010 vuoteen 2014.

Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: