Energiankulutus, Kiina ylittää US

Kiinasta on tullut suurin energian kuluttaja maailmassa ylittävät Yhdysvaltain. Mukaan tiedot International Energy Agencyn (IEA), raportoimat eri medioissa järjestöt , vuonna 2009 Kiina kuluttaa 2252000 tonnia öljyä vastaa lähes 4% enemmän kuin Yhdysvalloissa, jotka ovat kulutetaan 2170000000 tonnia.

Mukaan Zhou Xi'an, General Manager National Energy Administration (NEA) kiinalainen, mutta toimittamat tiedot IEA "eivät ole kovin uskottavia."

"Kun IEA on tullut Kiinaan julkistaa Energy Outlook pari päivää sitten, on yliarvioinut energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä Kiinan", "Mielestämme se johtuu tietämättömyys Kiinassa erityisesti uusinta kehitystä energiansäästöön ja ​​uusiutuviin energialähteisiin. "


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: