Kasvaa BKT euroalueella

Vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä euroalueen ja EU: n BKT kasvoi 0,2% edellisestä neljänneksestä, koska se paljastaa Eurostatin raportti . Verrattuna ensimmäiseen neljännekseen viime vuoden BKT euroalueella kasvoi 0,6% EU: ssa kasvu oli 0,5%.

Ranskassa BKT kasvoi vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä 0,1% edellisestä neljänneksestä ja 1 0,2% yli vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä. Saksassa BKT: n kasvu oli 0,2% edellisestä neljänneksestä ja 1 0,5% vs. 2009 ensimmäisellä neljänneksellä. Iso-Britanniassa vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä bruttokansantuote kasvoi 0,3% edellisestä neljänneksestä, mutta laski 0,2% yli vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä.
Italiassa ensimmäisellä vuosineljänneksellä BKT kasvoi 0,5% edellisestä neljänneksestä ja 0,6% yli vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä.
Yhdysvalloissa vuonna 2010 ensimmäisellä neljänneksellä bruttokansantuote kasvoi 0,8% edellisestä neljänneksestä ja 2,5% vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä. Japanissa ensimmäisellä neljänneksellä bruttokansantuote kasvoi dell1.2% edellisestä neljänneksestä ja 4,2% yli vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä.

Vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä, kotitalouksien kulutusmenot laski 0,1% euroalueella ja 0,2% EU: ssa, tallennuksen jälkeen lisäystä 0,2% molemmilla alueilla edellisellä neljänneksellä.
Investoinnit vähenivät 1% euroalueella ja 1 0,1 0,2% EU: ssa (jälkeen -1,3% ja -1,6% vuonna edellisellä neljänneksellä). Vienti kasvoi 2,5% euroalueella ja 2,3% EU (jälkeen +1.7% ja +1,9% vastaavasti edellisellä neljänneksellä). Tuonti lisääntyi 4% euroalueella ja 3,4% EU: ssa (jälkeen +1,2% ja +1,6% vastaavasti edellisellä neljänneksellä).

Inflaatio on arvioitu toukokuu 2010 euroalueella oli 1 0,6%, kasvoi 0,1% verrattuna 1 0,5% huhtikuussa 2010.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: