Luominen keinotekoisen elämänEnsimmäistä kertaa oli luotu laboratoriossa solun keinotekoinen DNA, joka pystyy lisääntymään. Kokeilusta johtaman Yhdysvaltain tutkija Craig Venter, julkaistiin American Journal Science . Venter käytetty bakteeri muodostuu yksittäisen solun, viljelmillä , joka oli mukana DNA keinotekoisesti rakentaa Venter. "Uusi" Bakteeri on jäljempänä " Mycoplasma laboratorio ".
Mukaan Venter, tämä on ensimmäinen askel rakentaa organisaatioille DNA nimenomaan tietty tehtävä. Esimerkiksi elin kykenee kuvaamaan hiilidioksidia tai elin voi syödä öljyä, joka voi osaltaan vähentää ympäristöhaittoja tapauksissa kuten välikohtaus BP foorumi rannikolla Louisiana.

Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: