Kaksinkertaistui velat liiketoiminnan viime 10 vuotta

Tutkimuksen mukaan CGIA Mestre velat italialaisten yritysten on lähes kaksinkertaistunut. Vuosina 1999-2009 velka Italian yrityksille kasvoi 93,6%. Velkaantumistilasto italialaisten yritysten vastaan ​​pankit tulivat 2009-933000000000 euroon. Keskimäärin kukin yhtiö on velkaa pankeille 176596 euroa.

Maakunta suurin velallinen yrityksistä on maakunnan Milanossa velkaa keskimäärin tilalla oli 418361 euroa. Seuraavat Brescia, keskimääräinen velka tilaa kohti oli 324037, ja Siena, keskimääräinen velka tilaa kohti oli 296787 euroa.

Suurin lisäys velkaa viime vuosikymmenellä on tapahtunut maakunnassa Siena (+229.7%). Toinen maakunnassa Rimini (jossa velka kasvoi 191,8%) ja kolmanneksi Grosseton maakunnassa (jossa velka kasvoi 156,9%).

Vaikka 1999-2008 velan kasvu oli asteittain vuosina 2008 ja 2009, yritysten velka laski 2% johtuen vaikutuksesta luottokriisin tekemät pankkien takia vähentää lainan pitkälle yrityksille.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: