Jupiter menettää yksi sen bändejä

Jupiter on menettänyt yhden sen ominaisuuden bändejä. Kahdesta kaistasta ruskean värin olemassa, päällekkäin alapuolella päiväntasaaja on ollut vain yksi, että päiväntasaajan yläpuolella. Löytö tehtiin Australian amatööri tähtitieteilijä 9. toukokuuta, joka sitten julkaistiin valokuvia internetissä.
Jupiter kuvattiin vuonna 2009, ennen kuin se on liian lähellä Aurinkoa, jotta se ei hyvin havaita Maasta, ja ruskea Banda mikä oli alle päiväntasaaja oli vielä selvästi näkyvissä. Kun tämän vuoden huhtikuussa Jupiter on jälleen nähty Maasta ja on huomannut tummasta Banda päiväntasaajalla.
NASA astronomers syy katoamiseen bändi saattaa johtua joidenkin prosessien sekoittamaan eri kerrosten pilviä.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: