Maxi-EU käynnistää suunnitelma 750 miljardia euroa

Suunnitelma on 750 miljardia euroa (noin 1000 miljardia dollari), aloitettiin eilen EU: n valtiovarainministerit ylimääräisessä kokouksessa ECOFIN Brysselissä. Maxi-up yli 700 miljardia dollari sisältää rahaston perustaminen on 500 miljardia euroa, joka katetaan EU: ssa erityisesti 60000000000 annetaan Euroopan komission ja loput 440 miljardia on käytettävissä jäsenvaltioiden kahdenväliset lainat mallina niille annettiin äskettäin Kreikan kanssa. Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) saadaan luku ei ole vielä määritelty, mutta vaihteli 220 ja 250 miljardia euroa.
EKP, Euroopan keskuspankki on sitoutunut ostamaan valtion obligaatiot ja yksityisen sektorin euroalueella.
Kaksi kahden maan suurimmassa vaarassa, Espanja ja Portugali, olemme sitoutuneet luomaan uusia liikkeitä, jotta edelleen vähentää alijäämää. 1, 5% BKT: sta tänä vuonna ja toinen 2% bruttokansantuotteesta ensi vuonna.

Laukut, raskaiden tappioiden jälkeen viime päivinä reagoinut erittäin hyvin uutisia Brysselistä. Milanon pörssissä, Milanon pörssissä päättyi päiväsi +11.28% (FTSE MIB), toiseksi eniten viime vuonna. Madridin pörssin suljettu +14.43%, että Ateenan +9.13%, jonka jälkeen Paris, joka päättyi +9.66% ja 3720.29, jonka jälkeen Amsterdam (+7.33 %: sta 335,24), Frankfurt (+5,3% at 6017,91), Lontoo (+5.16% ja 5387.42), Zürich (+4.45%: sta 6481,95).


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: